Uw persoonlijke wens tot in detail op maat gemaakt

Omdat ieder interieur uniek is en iedereen zijn of haar eigen wensen heeft maken we alles op maat. Na uw aanvraag komen wij persoonlijk bij u langs voor een inhoudelijk gesprek waarbij we uw wensen, de mogelijkheden en details bespreken. Ook worden de functionaliteit, kwaliteit en stijl uitgebreid besproken. Hierdoor heeft u zelf volledige inspraak op het unieke eindproduct. Of het nu gaat om een exclusief interieur voor een woon-, slaap- of badkamer, een (bij)keuken of een interieur op maat bij u op kantoor/winkel, DNS interieur heeft de passende oplossing.

Uiteraard zijn wij niet gebonden aan standaardmaten. Alle denkbare lengtes, breedtes en dieptes kunnen we verwerken. Dat gecombineerd met de ruime keuze aan materialen en afwerkings- mogelijkheden zorgt dat we altijd een passende oplossing voor u hebben.

Heeft u een vraag over uw interieur dan bekijken we die graag samen met u, neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Heeft u een vraag over uw interieur dan bekijken we die graag samen met u, neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Ervaring en liefde voor het vak, dat is DNS Interieur

Even voorstellen

Dennis van der Hoorn en zijn team kennen de interieurbouw als geen ander. Jarenlange ervaring en veel afgeronde projecten zorgen ervoor dat wij weten waar we over praten. Zo simpel is het.

Wij hebben de kennis en disciplines in huis om voor uw woning of bedrijf passende interieuroplossing te verzorgen die prettig en vertrouwd aan zal voelen. Door het gebruik te maken van de nieuwste materialen en met moderne machines zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen maak dan een afspraak zodat we je wensen kunnen bespreken.

Uw eigen wensen terugzien in uw interieur, wij zorgen voor een perfect eindresultaat.
Maatwerk keuken
Maatwerk keukenLees meer

Perfect afgewerkte keuken passend in uw interieur. Maatwerk met veel doordachte opbergruimten.

Vlakke wandkast
Vlakke wandkastLees meer

Grote vlakke kastenwand, ingedeeld om zo gunstig mogelijk je kleding op te bergen. Deuren van HPL en strakke handgrepen.

Zwevend opbergmeubel
Zwevend opbergmeubelLees meer

Stijlvol wandmeubel van massief eikenhout, blind opgehangen aan de muur. Dit wandmeubel is een echte eyecatcher in je interieur.